Cykeltjej
Svenska Cycling Plus
Cykeltjej

Välkommen hem Ruby!

Idag har jag fått hem en sprillans ny, glänsande fartmaskin som ska få bo hos mig ett helt år!
Hon heter Specialized Ruby Expert och är en riktigt elegant dam med lätt kolfiberram, fina Ultegra-komponenter och en urtjusig färg som kallas “Satin Purple TintedCarbon/White/Silver.” Ja, ni hör ju hur flott det låter.
Jag undrar om Ruby blev en aning förnärmad när hon insåg att hennes nya hem är…ett stall!

Ruby och LuzilleMina två damer Luzille och Ruby träffas för första gången.
Intresset verkade vara ganska svalt från bägge håll. Förhoppningsvis kommer Ruby trivas med livet på landet.
I natt får hon bo inne i sovrummet för att inte omställningen från den tjusiga cykelbutiken ska bli allt för dramatisk. Kanske är det mest för att den lyckliga ägarinnan ska få njuta av hur snygg och snabb hon ser ut;)

Caisa Sindt
Välkomna till Cykeltjej! Jag som skriver här heter Caisa, en 30-årig småländska som numera är bosatt på landet utanför Uppsala där jag pluggar till sjuksköterska. Upptäckte tjusningen med cykling för några år sedan när jag, som så många andra fick idén att trampa dom där 30 milen runt den där sjön... Trots fyra plusgrader och ösregn i 13 timmar så fastnade jag för cykling och sedan dess har jag spenderat en hel del tid på cykelsadeln både i skogen och längs landsvägarna. Jag cyklar först och främst av den enkla anledningen att det är så fantastiskt roligt - kombinationen av naturupplevelser och att träffa massa trevliga människor kryddat med lite mjölksyra och adrenalin är ganska svårslagen! Förutom allt från fikarundor till långlopp så skriver jag om diverse andra roliga grejer jag hittar på. Då och då händer det också att jag arrangerar gruppcykelrundor och annat kul, häng på nån gång vet jag!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons