Cykeltjej
Svenska Cycling Plus
Cykeltjej

Traillöpning och MTB med Team Form Multisport

Jag fortsätter på den inslagna vägen med att utmana mig själv genom att prova på lite nya träningsformer. Det sägs ju att man utvecklas mest om man tar sig utanför sin comfort zone. I onsdags körde jag tempolopp och igår så bestämde jag mig för att hänga på multisportkillarna David & Jonathan på ett träningspass med traillöpning och MTB. Dom skulle testa bansträckningen inför tävlingen Rock the Trail som går av stapeln norr om Uppsala under nästa helg och bjöd in dom som ville att hänga med. Tydligen var det bara jag som var galen nog att tacka ja till 8 km löpning och 16 km MTB klockan 8.00 en lördagsmorgon med +1 grad ute… Jag kan medge att vi frös en del när vi lastade av cyklarna och gjorde oss i ordning, men så fort vi gav oss iväg och började springa på de fina kuperade stigarna så var det bara roligt att vara ute och träna! Efter lite drygt två timmar ute i skogen så var vi både svettiga, leriga, trötta och nöjda. Ett riktigt kul och bra träningspass!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 12321277_1136463549721712_5300595624439953816_n OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tack till David & Jonathan för att jag fick hänga med och lycka till på tävlingen!

Caisa Sindt
Välkomna till Cykeltjej! Jag som skriver här heter Caisa, en 30-årig småländska som numera är bosatt på landet utanför Uppsala där jag pluggar till sjuksköterska. Upptäckte tjusningen med cykling för några år sedan när jag, som så många andra fick idén att trampa dom där 30 milen runt den där sjön... Trots fyra plusgrader och ösregn i 13 timmar så fastnade jag för cykling och sedan dess har jag spenderat en hel del tid på cykelsadeln både i skogen och längs landsvägarna. Jag cyklar först och främst av den enkla anledningen att det är så fantastiskt roligt - kombinationen av naturupplevelser och att träffa massa trevliga människor kryddat med lite mjölksyra och adrenalin är ganska svårslagen! Förutom allt från fikarundor till långlopp så skriver jag om diverse andra roliga grejer jag hittar på. Då och då händer det också att jag arrangerar gruppcykelrundor och annat kul, häng på nån gång vet jag!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons