Cykeltjej
Svenska Cycling Plus
Cykeltjej

Spin of Hope – att trampa för livet

Spin of Hope har idag arrangerats på träningsanläggningar över hela Sverige för att samla in pengar till Barncancerfonden. Tillsammans med sina lagkamrater håller man igång en spinningcykel under 12 timmar. Självklart var Form i Knivsta med i år igen och denna dagen är alltid så himla mysig och fin. Alla är med och bidrar till en god sak genom att köra spinningtimmar, fika & köpa lotter. Tillsammans kan vi faktiskt göra skillnad för att färre barn ska drabbas, och fler ska överleva cancer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASpinningsalen bokstavligt talat kokade hela dagen av både värme och härlig stämning. Jag var extra imponerad av brandkåren som körde spinning i sina brandmanskläder och hjälmar!

Jag hade ett lag tillsammans med mina teamkompisar från Ride of Hope Europe. Förra sommaren cyklade vi 108 mil genom England och Wales tillsammans med samma syfte som idag – att samla in pengar till Barncancerfonden. Resultatet blev över 4 miljoner kronor!
Här kan ni se en jättefin film om vår fantastiska resa.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MwfqWnxELi8&w=560&h=315]

Jag körde en timme för vårat team och sen stannade jag kvar resten av dagen för att träffa alla härliga spinningkompisar och inte minst fika massor med godsaker. Om man har kört ett tufft spinningpass och sedan köper fika som bidrar till välgörenhet så kan man verkligen säga att man kan fika med gott samvete!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Caisa Sindt
Välkomna till Cykeltjej! Jag som skriver här heter Caisa, en 30-årig småländska som numera är bosatt på landet utanför Uppsala där jag pluggar till sjuksköterska. Upptäckte tjusningen med cykling för några år sedan när jag, som så många andra fick idén att trampa dom där 30 milen runt den där sjön... Trots fyra plusgrader och ösregn i 13 timmar så fastnade jag för cykling och sedan dess har jag spenderat en hel del tid på cykelsadeln både i skogen och längs landsvägarna. Jag cyklar först och främst av den enkla anledningen att det är så fantastiskt roligt - kombinationen av naturupplevelser och att träffa massa trevliga människor kryddat med lite mjölksyra och adrenalin är ganska svårslagen! Förutom allt från fikarundor till långlopp så skriver jag om diverse andra roliga grejer jag hittar på. Då och då händer det också att jag arrangerar gruppcykelrundor och annat kul, häng på nån gång vet jag!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons