Cykeltjej
Svenska Cycling Plus
Cykeltjej

Spännande möten och lunch med utsikt

Jag jobbar som projektledare för en stor cykelhelg i Uppsala, UNT Bike Weekend. Idag har vi haft möten med två fantastiska anläggningar som vi samarbetar med. Först var vi på Wenngarns slott utanför Sigtuna. Här kommer vi bland annat att arrangera vårt tjejträningsläger i april. Det är tredje året som jag arrangerar en träningshelg för cyklande tjejer, och i år är det över 100 anmälda! På Wenngarn var det som vanligt full fart med byggarbeten överallt, just nu byggs bland annat ett Bed & Breakfast där en del av tjejerna kommer bo under lägret. Det ska bli så roligt att välkomna alla tjejerna till Wenngarn för en hel helg med cykling, god mat och härlig gemenskap! Längtar!

Efter mötet på Wenngarn åkte vi vidare till Skarholmen som verkligen visade upp sig från sin bästa sida idag. Jag njöt i fulla drag av utsikten över Ekoln med en strålande sol från klarblå himmel! En god lunch med smarrig efterrätt gjorde inte upplevelsen sämre! Skarholmen kommer fixa maten till motionärerns som är med på UNT Bike Weekend. Det kommer bli toppen!

SkarisSkarislunch

Caisa Sindt
Välkomna till Cykeltjej! Jag som skriver här heter Caisa, en 30-årig småländska som numera är bosatt på landet utanför Uppsala där jag pluggar till sjuksköterska. Upptäckte tjusningen med cykling för några år sedan när jag, som så många andra fick idén att trampa dom där 30 milen runt den där sjön... Trots fyra plusgrader och ösregn i 13 timmar så fastnade jag för cykling och sedan dess har jag spenderat en hel del tid på cykelsadeln både i skogen och längs landsvägarna. Jag cyklar först och främst av den enkla anledningen att det är så fantastiskt roligt - kombinationen av naturupplevelser och att träffa massa trevliga människor kryddat med lite mjölksyra och adrenalin är ganska svårslagen! Förutom allt från fikarundor till långlopp så skriver jag om diverse andra roliga grejer jag hittar på. Då och då händer det också att jag arrangerar gruppcykelrundor och annat kul, häng på nån gång vet jag!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons