Cykeltjej
Svenska Cycling Plus
Cykeltjej

Mot Prag och toppformen!

Vilken härlig påskhelg vi har haft! Så skönt med lite extra ledighet, och dessutom med härligt vårväder som har varit perfekt för att ge sig ut och cykla. För min egen del har det faktiskt blivit hela tre landsvägsrundor i helgen. I söndags var det äntligen dags för första utepasset med Ride of Hope Team Uppsala. Spinningpass i all ära, men det är verkligen inget som går upp emot att susa fram i en stor klunga längs landsvägarna. Vi fick också inviga våra nya teamkläderna från Trimtex med alla teamets guldsponsorer på. Jag tycker dom blev riktigt snygga! Så ser ni ett gäng med blåklädda cyklister som trampar runt på vägarna i vår och sommar så vet ni vilka det är, heja gärna så blir vi glada!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har som mål att samla ihop minst 200 cyklade mil per person innan vi åker ner till Tjeckien för att ta oss an utmaningen att cykla från Prag till Varberg. Av dom 200 milen så ska vi försöka cykla minst 150 ihop med teamet så att vi blir en riktigt bra sammansvetsad grupp. Vi är alla på olika nivåer från början, några är nybörjare på klungkörning och andra är mer rutinerade. Det är lite det som är charmen med det hela, att vi hjälps åt och tar oss mot målet tillsammans.

Micke får hjälp med inställning av sadelhöjden av Jim, ena halvan av team Uppsalas grymma serviceteam!
Micke får hjälp med inställning av sadelhöjden av Jim, ena halvan av team Uppsalas grymma serviceteam!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Första rundan blev en riktigt blåsig tur. Det blåser ju normalt sätt en hel del här på Upplandsslätten men i söndags var det minst sagt lite extra friska vindar. Trots den utmanande blåsten så tycker jag att vi fick till klungkörningen riktigt fint för att vara första passet tillsammans. Det här kommer nog bli riktigt bra!

Lagkapten Raymond var nöjd med teamets premiärrunda.
Lagkapten Raymond var nöjd med teamets premiärrunda.
När vi kom hem igen väntade det bästa av allt - cykelfika!
När vi kom hem igen väntade det bästa av allt – cykelfika!
Tags : ride of hope
Caisa Sindt
Välkomna till Cykeltjej! Jag som skriver här heter Caisa, en 30-årig småländska som numera är bosatt på landet utanför Uppsala där jag pluggar till sjuksköterska. Upptäckte tjusningen med cykling för några år sedan när jag, som så många andra fick idén att trampa dom där 30 milen runt den där sjön... Trots fyra plusgrader och ösregn i 13 timmar så fastnade jag för cykling och sedan dess har jag spenderat en hel del tid på cykelsadeln både i skogen och längs landsvägarna. Jag cyklar först och främst av den enkla anledningen att det är så fantastiskt roligt - kombinationen av naturupplevelser och att träffa massa trevliga människor kryddat med lite mjölksyra och adrenalin är ganska svårslagen! Förutom allt från fikarundor till långlopp så skriver jag om diverse andra roliga grejer jag hittar på. Då och då händer det också att jag arrangerar gruppcykelrundor och annat kul, häng på nån gång vet jag!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons