Cykeltjej
Svenska Cycling Plus
Cykeltjej

Mekkväll på Veloteket

Olja kedjan, justera växlar, bromsar & styrlager och laga punktering är exempel på saker som är bra att kunna fixa med själv när man håller på med cykling. Allt det och lite till fick vi i Ride of Hope team Uppsala lära oss i veckan när Velotek ordnade en grymt bra mekkväll för oss.

Veloteket är en av teamets sponsorer och kommer att serva alla cyklar innan vi åker ner till Prag i sommar för att ta oss an utmaningen att cykla de drygt 100 milen tillbaka till Sverige. Dessutom har vi turen att ha med oss superduktiga Lotten som jobbar på Veloteket i vårt serviceteam. Och med tanke på hur mycket hela teamet lärt sig nu efter mekkvällen så kommer vi förhoppningsvis klara av de flesta cykelhaverierna vi råkar ut för på vägarna genom Europa utan problem!

Mycket fina cyklar och prylar att kolla på i butiken också!
Mycket fina cyklar och prylar att kolla på i butiken också!
En riktigt läcker racer från Giants tjejmärke Liv.
En riktigt läcker racer från Giants tjejmärke Liv.
Ett stort tack till Velotek som stödjer Ride of Hope team Uppsala och hjälper till i  insamlingen till Barncancerfonden !
Ett stort tack till Velotek som stödjer Ride of Hope team Uppsala och hjälper till i insamlingen till Barncancerfonden !
Caisa Sindt
Välkomna till Cykeltjej! Jag som skriver här heter Caisa, en 30-årig småländska som numera är bosatt på landet utanför Uppsala där jag pluggar till sjuksköterska. Upptäckte tjusningen med cykling för några år sedan när jag, som så många andra fick idén att trampa dom där 30 milen runt den där sjön... Trots fyra plusgrader och ösregn i 13 timmar så fastnade jag för cykling och sedan dess har jag spenderat en hel del tid på cykelsadeln både i skogen och längs landsvägarna. Jag cyklar först och främst av den enkla anledningen att det är så fantastiskt roligt - kombinationen av naturupplevelser och att träffa massa trevliga människor kryddat med lite mjölksyra och adrenalin är ganska svårslagen! Förutom allt från fikarundor till långlopp så skriver jag om diverse andra roliga grejer jag hittar på. Då och då händer det också att jag arrangerar gruppcykelrundor och annat kul, häng på nån gång vet jag!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons