Cykeltjej
Svenska Cycling Plus
Cykeltjej

Med duktiga nybörjare på Team Sportias säsongspremiär

Ikväll var det dags för årets första gruppcykling hos Team Sportia i Uppsala. Jag har kört Vätternrundan med Team Sportia-grupperna tre gånger och det var faktiskt på precis en sån här torsdagsträning för fyra år sedan som jag lärde mig cykla i klunga. Jag minns att vi körde 34 km och jag tyckte det var helt otroligt häftigt. När det var dags för nästa träning tyckte jag att det var dags att köra lite fortare – jag fick lite feeling kan vi väl säga… Det slutade med att jag fick stränga order av ledaren att antingen lugna ner mig eller byta till en snabbare grupp. Jag bytte till en snabbare 🙂

Cykling och sol brukar ju vara en finfin kombination och det dök upp en himla massa cykelsugna människor utanför Team Sportias butik när klockan började närma sig 18.00.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlla deltagare fick välja vilken fartgrupp de ville cykla med och det visade sig att det var över 40 personer som ville köra med nybörjargruppen. Jätteroligt med så många nya cyklister! Jag förstog att det nog skulle bli lite väl mycket att göra för Johnny som skulle vara ledare för nybörjarna så jag erbjöd mig att hoppa in och hjälpa till.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trots att det blev en stor grupp med över 20 personer så rullade det på riktigt bra. Kolla bara in dom här supersnygga spikraka leden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi fick en härlig runda på drygt en timme. Jag hoppas att alla som var med hade kul och är sugna på mer gruppcykling! Nu när säsongen är igång finns det mängder av möjligheter till gruppcykling – Team Sportia på torsdagar, Cykelstället på måndagar, CK UNI på tisdagar och lördagar bara för att nämna några! Hoppas vi ses ute på vägarna!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tags : Team Sportia
Caisa Sindt
Välkomna till Cykeltjej! Jag som skriver här heter Caisa, en 30-årig småländska som numera är bosatt på landet utanför Uppsala där jag pluggar till sjuksköterska. Upptäckte tjusningen med cykling för några år sedan när jag, som så många andra fick idén att trampa dom där 30 milen runt den där sjön... Trots fyra plusgrader och ösregn i 13 timmar så fastnade jag för cykling och sedan dess har jag spenderat en hel del tid på cykelsadeln både i skogen och längs landsvägarna. Jag cyklar först och främst av den enkla anledningen att det är så fantastiskt roligt - kombinationen av naturupplevelser och att träffa massa trevliga människor kryddat med lite mjölksyra och adrenalin är ganska svårslagen! Förutom allt från fikarundor till långlopp så skriver jag om diverse andra roliga grejer jag hittar på. Då och då händer det också att jag arrangerar gruppcykelrundor och annat kul, häng på nån gång vet jag!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons