Cykeltjej
Svenska Cycling Plus
Cykeltjej

Hör vad kompisarna säger i klungan och slipp det störande vindbruset med Windfree.

Jag har tidigare skrivit om Windfree – en supersmart pryl som tar bort mycket av det störande vindbruset när du cyklar och gör att du hör både trafiken och vad dina kompisar i klungar säger mycket bättre. Det här gör cyklingen säkrare och dessutom blir du inte lika trött i huvudet av allt ljud från vinden. Just nu kan du passa på att klicka hem ett eget par Windfree i valfri färg till ett rabatterat pris, och dessutom stödjer du Ride of Hope´s insamling till Barncancerfonden, hur bra är inte det?

windfree logga 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag har använt Windfree i drygt ett år nu och kan intyga att de fungerar och gör sitt jobb riktigt bra. Om jag har glömt dom hemma under blåsiga rundor på landsvägscykeln så saknar jag dom direkt. Även många andra cyklister jag känner använder dom flitigt och många menar att man inte förstår hur mycket bättre man hör förrän man provar dom.

feed57915e4cffeb8cb2ceccdf949f5d

Vi i Ride of Hope team Uppsala är jätteglada att Windfree har sponsrat oss med varsitt par bågar som vi kan använda när vi ska cykla hela vägen från Prag till Varberg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klicka hem ett eget par Windfree du också!

Beställer gör du på www.windfree.com

Använd koden rideofhope2016 så får du 50 kr rabatt och dessutom går 25 kr till Ride of Hope´s insamling till Barncancerfonden!

Koden är giltig fram till 10 juli 2016.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Caisa Sindt
Välkomna till Cykeltjej! Jag som skriver här heter Caisa, en 30-årig småländska som numera är bosatt på landet utanför Uppsala där jag pluggar till sjuksköterska. Upptäckte tjusningen med cykling för några år sedan när jag, som så många andra fick idén att trampa dom där 30 milen runt den där sjön... Trots fyra plusgrader och ösregn i 13 timmar så fastnade jag för cykling och sedan dess har jag spenderat en hel del tid på cykelsadeln både i skogen och längs landsvägarna. Jag cyklar först och främst av den enkla anledningen att det är så fantastiskt roligt - kombinationen av naturupplevelser och att träffa massa trevliga människor kryddat med lite mjölksyra och adrenalin är ganska svårslagen! Förutom allt från fikarundor till långlopp så skriver jag om diverse andra roliga grejer jag hittar på. Då och då händer det också att jag arrangerar gruppcykelrundor och annat kul, häng på nån gång vet jag!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons