Cykeltjej
Svenska Cycling Plus
Cykeltjej

Härlig höstcykling!

Jag brukar inte vara så bra på att fortsätta cykla när sommaren är över och det blir mörkt och kallt ute. Jag har försökt hålla igång cyklingen med införskaffande av dubbdäck, dyra cykellysen, stänkskärmar och varma skoöverdrag, men utan någon större effekt. När september går mot sitt slut så smiter jag in på gymmet, ut i löpspåret och så småningom ut på skidorna istället för att sätta mig på cykeln.

Men en ledig oktoberlördag med strålande sol, nästan ingen vind och sprakande höstfärger så kändes det inte ens lite motigt att ta mig ut! Jag cyklade Dalbyrundan, en av de populära landsvägsrundorna här runt Uppsala, som går på lantliga, mysiga landsvägar förbi hästhagar, kyrkor och lantgårdar. 60 km härlig landsvägscykling blev det innan jag var hemma igen. Om det fina vädret håller i sig så kanske det blir en liten runda imorgon också. Någon som vill följa med?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Caisa Sindt
Välkomna till Cykeltjej! Jag som skriver här heter Caisa, en 30-årig småländska som numera är bosatt på landet utanför Uppsala där jag pluggar till sjuksköterska. Upptäckte tjusningen med cykling för några år sedan när jag, som så många andra fick idén att trampa dom där 30 milen runt den där sjön... Trots fyra plusgrader och ösregn i 13 timmar så fastnade jag för cykling och sedan dess har jag spenderat en hel del tid på cykelsadeln både i skogen och längs landsvägarna. Jag cyklar först och främst av den enkla anledningen att det är så fantastiskt roligt - kombinationen av naturupplevelser och att träffa massa trevliga människor kryddat med lite mjölksyra och adrenalin är ganska svårslagen! Förutom allt från fikarundor till långlopp så skriver jag om diverse andra roliga grejer jag hittar på. Då och då händer det också att jag arrangerar gruppcykelrundor och annat kul, häng på nån gång vet jag!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons