Cykeltjej
Svenska Cycling Plus
Cykeltjej

En magiskt vacker septemberkväll

Efter två tuffa lopp de senaste helgerna (Tre Berg & Velothon Sthlm), en del löpträning däremellan och dessutom lite för dåligt med sömn så känns kroppen ganska trött och sliten. Dags för lite återhämtning med andra ord, både mentalt och fysiskt. Och vad kan vara bättre återhämtning än att vara ute i naturen en sådan här fin höstdag?!

Jag och hunden Shandy tillbringade eftermiddagen ute på Fjällnora friluftsområde där vi njöt av det soliga höstvädret, bad i sjön (för Shandy, lite för kallt för min del!) och senare en fantastiskt vacker solnedgång. Så himla skönt och välbehövligt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Intel(R) IPP JPEG encoder [7.1.37466] - Sep 25 2012;

Intel(R) IPP JPEG encoder [7.1.37466] - Sep 25 2012;

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tags : Fjällnora
Caisa Sindt
Välkomna till Cykeltjej! Jag som skriver här heter Caisa, en 30-årig småländska som numera är bosatt på landet utanför Uppsala där jag pluggar till sjuksköterska. Upptäckte tjusningen med cykling för några år sedan när jag, som så många andra fick idén att trampa dom där 30 milen runt den där sjön... Trots fyra plusgrader och ösregn i 13 timmar så fastnade jag för cykling och sedan dess har jag spenderat en hel del tid på cykelsadeln både i skogen och längs landsvägarna. Jag cyklar först och främst av den enkla anledningen att det är så fantastiskt roligt - kombinationen av naturupplevelser och att träffa massa trevliga människor kryddat med lite mjölksyra och adrenalin är ganska svårslagen! Förutom allt från fikarundor till långlopp så skriver jag om diverse andra roliga grejer jag hittar på. Då och då händer det också att jag arrangerar gruppcykelrundor och annat kul, häng på nån gång vet jag!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons