Cykeltjej
Svenska Cycling Plus
Cykeltjej

Cykeltjej testar: Windfree! Slipp det störande vindbruset när du cyklar!

Har du också irriterat dig på vindbruset i öronen när du cyklar? Efter en cykeltur på några timmar när det är lite blåsigt ute kan man vara helt trött i huvudet av det höga ljudet som vinden ger. Dessutom är det nästan omöjligt att höra vad cykelkompisarna säger, vilket gör att säkerheten blir sämre när man cyklar i grupp.

Som tur är finns det en smart lösning på problemet, Windfree. Jag har sett dom några gånger på cykelmässor men inte kommit mig för att skaffa ett par eftersom jag inte var säker på att det skulle fungera och om dom skulle vara värda priset. Men nu har jag äntligen testat och kommer definitivt fortsätta använda dom, det fungerar nämligen riktigt bra!

feed57915e4cffeb8cb2ceccdf949f5d

Windfree sitter bekvämt över öronen, man tänker knappt på att man har dom på sig. Att höra ljud från bilar och annan trafik är absolut inga problem, tvärtom blir det lättare att höra andra ljud när vindbruset blir lägre. Likadant med att höra vad cykelkompisarna säger. Vindbruset blir betydligt lägre. Visst, det hörs fortfarande att det blåser lite, men om man tar av sig Windfree och jämför ljudet så är det en enorm skillnad. Jag fattar inte varför jag väntade så länge med att skaffa ett par, det är lätt värt priset!

Nu har jag fixat en rabattkod för er som vill skaffa ett par Windfree! Beställ på Windfree’s hemsida och ange koden: cykeltjej så blir priset 249:- ink. frakt istället för 299:-! Koden gäller till 31 augusti. 

windfree

Tags : Windfree
Caisa Sindt
Välkomna till Cykeltjej! Jag som skriver här heter Caisa, en 30-årig småländska som numera är bosatt på landet utanför Uppsala där jag pluggar till sjuksköterska. Upptäckte tjusningen med cykling för några år sedan när jag, som så många andra fick idén att trampa dom där 30 milen runt den där sjön... Trots fyra plusgrader och ösregn i 13 timmar så fastnade jag för cykling och sedan dess har jag spenderat en hel del tid på cykelsadeln både i skogen och längs landsvägarna. Jag cyklar först och främst av den enkla anledningen att det är så fantastiskt roligt - kombinationen av naturupplevelser och att träffa massa trevliga människor kryddat med lite mjölksyra och adrenalin är ganska svårslagen! Förutom allt från fikarundor till långlopp så skriver jag om diverse andra roliga grejer jag hittar på. Då och då händer det också att jag arrangerar gruppcykelrundor och annat kul, häng på nån gång vet jag!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons