Cykeltjej
Svenska Cycling Plus
Cykeltjej

Blåsig säsongspremiär i Danmark

I helgen var det kick-off för Specialized Women´s ambassadors i Danmark, och givetvis blev det lite cykling! Vi fick låna cyklar från Specialized och jag fick en rikigt cool S-works Amira.
Svart, snygg och snabb! (och dyr…)

Amira S-works

Cyklingen då? Jo det var helt fantastiskt! Det blåste ordentligt men vad gjorde det när solen sken, sällskapet var trevligt och vägarna i stort sett bilfria! Dessutom bjöd det till synes platta landskapet på en hel del backar som gjorde att det kändes ordentligt i benen! Cykellycka!

Foto: Claus Hilmar @claushilmar
Foto: Claus Hilmar @claushilmar

Foto: Claus Himar @claushilmar

Caisa Sindt
Välkomna till Cykeltjej! Jag som skriver här heter Caisa, en 30-årig småländska som numera är bosatt på landet utanför Uppsala där jag pluggar till sjuksköterska. Upptäckte tjusningen med cykling för några år sedan när jag, som så många andra fick idén att trampa dom där 30 milen runt den där sjön... Trots fyra plusgrader och ösregn i 13 timmar så fastnade jag för cykling och sedan dess har jag spenderat en hel del tid på cykelsadeln både i skogen och längs landsvägarna. Jag cyklar först och främst av den enkla anledningen att det är så fantastiskt roligt - kombinationen av naturupplevelser och att träffa massa trevliga människor kryddat med lite mjölksyra och adrenalin är ganska svårslagen! Förutom allt från fikarundor till långlopp så skriver jag om diverse andra roliga grejer jag hittar på. Då och då händer det också att jag arrangerar gruppcykelrundor och annat kul, häng på nån gång vet jag!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons